Кошик
126 відгуків
+380 (50) 525-07-28
+380 (50) 566-93-23
+380 (68) 016-94-04
Продаж інгредієнтів для харчової промисловості
Кошик

Гліцерин TM BASF (Німеччина) 99,9%

200 /кг

Показати оптові ціни
  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: Е-422
Гліцерин TM BASF (Німеччина) 99,9%
Гліцерин TM BASF (Німеччина) 99,9%В наявності
200 /кг
+380 (50) 525-07-28
менеджер
  • +380 (50) 566-93-23
    менеджер
  • +380 (68) 016-94-04
    Снабжение
+380 (50) 525-07-28
менеджер
  • +380 (50) 566-93-23
    менеджер
  • +380 (68) 016-94-04
    Снабжение
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Гліцерин — це густа, прозора, схожа на сироп рідина, що має солодкуватий смак. Він чудово змішується з водою в будь-яких пропорціях. Гліцерин отримують із олій і жирів як рослинного, так і тваринного походження. Помильно вважати, що для виробництва харчових продуктів можна використовувати будь-який гліцерин. Зараз розрізняють кілька різновидів цієї речовини: технічний, фармацевтичний, спеціальний і харчовий. Треба розуміти, що під харчовим гліцерином мається на увазі домішка, виготовлена тільки з натуральної сировини, причому чистота її має бути на рівні 99%, тоді як чистота технічної добавки коливається в межах 88%.

 Більшість країн світу використовують харчовий гліцерин у харчовій промисловості. Він вважається безпечним для людини, проте рекомендують обмежити його споживання людям із захворюваннями нирок і серця, позаяк ця добавка завдяки своїм дегідролізувальним властивостям виводить вологу з організму за короткий проміжок часу. Все ж цю добавку не можна зарахувати до категорії шкідливих і небезпечних з таких причин. По-перше, під час перетравлення жирів у шлунково-кишковому тракті людини організм сам виробляє гліцерин, тому для нас ця речовина є природним продуктом. По-друге, ця добавка не токсична. По-третє, і це науково доведено, у невеликих кількостях гліцерин сприятливо впливає на внутрішні органи, шкірні покриви та слизову оболонку.

 З огляду на вищевикладеного, стає зрозуміло, чому ця добавка набула такого широкого поширення серед виробників харчових продуктів. Кондитура додають його у вироби із шоколаду, завдяки чому консистенція стає м'якшою, а смак ніжнішим. Додаючи гліцерин до хлібобулочних виробів, отримують «повітряний», повільно черпаючий продукт. Перед викладкою на вітрину добавкою покривають сухофрукти для надання їм товарного вигляду. Під час оброблення добавкою тютюну усуваються сторонні запахи та підкреслюються ароматні ноти.

Характеристики
Основні
ВиробникBASF
Об`єм800 мл
Країна виробникНімеччина
УпаковкаПластикова пляшка
СкладГліцерин 99,9%
Користувальницькі характеристики
СмакБез смаку
Чистота99,5%
Інформація для замовлення
  • Ціна: 200 /кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner