Кошик
46 відгуків
продажа ингредиентов для пищевой промышленности.
+380680169404
+380680169404
+380505669323
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Ароматизатори харчові

    

       Харчові ароматизатори – це суміш смакоароматичних речовин, які змішуються або розчиняються в різних носіях. Завдяки цим речовинам з'явилася можливість надати абсолютно фантастичний смак цукерок, напоїв, морозива. Ароматизатори бувають: природні (натуральні), ідентичні натуральним і синтетичні.

       Харчовий натуральний ароматизатор складається виключно з натуральних ароматичних композицій. До них відносять дистиляти летких речовин і витяжки з рослинної сировини. Ароматичні субстанції ідентичні натуральним – це речовини, розпізнані в рослинному або тваринному сировину і отримані хімічним шляхом.

        Ароматизатори ідентичні натуральним включають хімічні сполуки, що зустрічаються в натуральному сировину. Їх отримують шляхом хімічного синтезу або вилученням з природного сировини. Таке ароматична речовина крім ідентичних, містить натуральні компоненти. Загалом ідентичний натуральному ароматизатор представлений набором хімічних сполук стовідсотково близьких за складом з сполуками природного походження, тільки зроблений хімічним способом.

       Синтетичні ароматизатори отримують виключно в умовах хімічних лабораторій, і їх аналогів не існує в природі. Ми не будемо їх детально розглядати, так як в харчовій промисловості вони не використовуються.

       Застосування ароматизаторів у виробництві продуктів харчування надає можливість серйозно розширити лінійку продуктів, що розрізняються по органолептиці на основі однорідної продукції, відновити частково втрачені в процесі виробництва органолептику і посилити натуральний смак і аромат продукції. Уніфікувати вкусоароматику продукту, незважаючи на похибки за якістю сировини, що поставляється. Надати необхідний аромат продукту, отриманому за допомогою технологічного процесу при якому не з'являється обов'язкова освіта аромату (наприклад, приготування їжі в мікрохвильовій печі).

 

1 2 3