Кошик
46 відгуків
продажа ингредиентов для пищевой промышленности.
+380680169404
+380680169404
+380505669323
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Ароматизатор Малина

  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 111129

470 грн./кг

Показати оптові ціни
+380680169404
менеджер
  • +380505669323
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Ароматизатор Малина
Ароматизатор МалинаВ наявності
470 грн./кг
+380680169404
менеджер
  • +380505669323
Купити

Опис

Ароматизатор Малина, рідкий.

Ароматизатор Малина (рідкий). Застосовується у виробництві кондитерських і хлібобулочних виробів, а також у виготовленні напоїв.

Малина завжди в пошані за свій чудовий аромат і неповторний смак. З працею можна знайти присадибна або дачну ділянку, на якому не було хоча б одного куща малини. Люди знали про малині ще в третьому столітті до нашої ери. У нашому регіоні в сімнадцятому столітті вирощували малину, як з червоними, так і з жовтими ягодами. Малина відноситься до нитрофильным рослинам, тому її першою можна помітити на місцях ,де пройшов лісова пожежа і в несприятливі для розвитку рослин місцях. Дозрівання ягід малини залежить від погодних умов. Нерідко є можливість спостерігати на гілках малини і нестиглі, і дозрілі плоди, і, навіть, квіти.

Плоди садової малини -більш великі і збирати урожай з неї легше, ніж з лісової малини. Але, незважаючи на всі переваги культурної ягоди, дика малина набагато багатше цілющими речовинами і є гарним медоносом. У лікувальних цілях використовують плоди, листя, корінці та гілочки малини. При затяжному кашлі і бронхітах готують настій з малинових листя. Приблизно дві столові ложки підготовлених листя малини опускають в окріп (півлітра), варять на слабкому вогні протягом десяти хвилин. Відвар необхідно процідити і вживати гарячим, як чай. Для посилення ефекту у відвар можна додати листя інших лікувальних рослин з відхаркувальною дією.

Корені малини мають позитивну дію при нападах ядухи у хворих на бронхіальну астму. Для приготування лікувального відвару необхідно збирати коріння в період цвітіння або в осінній період, після того як листя опаде. П'ятдесят грам промитих коренів заливають двома повними склянками окропу, відварюють протягом тридцяти – сорока хвилин, потім проціджують і приймають всередину по п'ятдесят – вісімдесят грам п'ять – шість разів на добу. Для лікування захворювань шкіри підійде мазь на основі листя малини. Листя в свіжому вигляді перетирають, вичавлюють із них сік, потім з'єднують з мазевою основою виходячи з розрахунку: на одну частину соку чотири частини мазевої основи.

Характеристики

Основні
Країна виробникУкраїна
Вага1000 г
СкладНатуральні і ідентичні натуральним запашні речовини
Виробник  Україна ТД
Користувальницькі характеристики
Дозування2 кг/тонну

Інформація для замовлення

  • Ціна: 470 грн./кг