Кошик
46 відгуків
продажа ингредиентов для пищевой промышленности.
+380680169404
+380680169404
+380505669323
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Ароматизатор Пряжене молоко

  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 071162

395 грн./кг

Показати оптові ціни
+380680169404
менеджер
  • +380505669323
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Ароматизатор Пряжене молоко
Ароматизатор Пряжене молокоВ наявності
395 грн./кг
+380680169404
менеджер
  • +380505669323
Купити

Опис

Ароматизатор Пряжене молоко, рідкий.

Ароматизатор Топлене молоко (рідкий). Застосовується у виробництві кондитерських виробів, молочних продуктів, маргарину.

Тільки у слов'янських народів відомо таке блюдо, як пряжене молоко, яке традиційно готують в російської печі. У країнах Азії роблять аналог топленого молока, він називається катик. Якщо пряжене молоко кілька годин витримують у печі в закритому посуді, не допускаючи його кип'ятіння, то катик довгий час кип'ятять у відкритому посуді, що призводить до випаровування третьої частини всього обсягу молока. Сьогодні придбати пряжене молоко не становить праці, воно є практично в будь-якому магазині. Але особливо смачним воно буде, якщо приготувати його самим.

Може здатися, що приготування займе багато часу і сил, але насправді все набагато простіше і способів приготування існує декілька. Найпростіший спосіб: налити молоко в металеву (не емальовану) каструлю і довести на плиті до кипіння. Коли почне утворюватися молочна піна, необхідно зменшити ступінь нагріву каструлі до мінімуму і продовжувати нагрівання протягом трьох – чотирьох годин, уникаючи закипання. Періодично з'являється молочну пінку необхідно знімати. Молоко вважається готовим, коли придбає гарний бежевий колір. Інший спосіб зовсім простий: готуємо термос, промиваємо його окропом. Заливаємо в термос тільки що закипевшие молоко, закриваємо термос і залишаємо на вісім – десять годин. Пряжене молоко готово.

Для третього способу нам знадобиться духова шафа і глиняні горщики. Заздалегідь нагріваємо духовку до ста вісімдесяти градусів, завантажуємо в нього молоко в попередньо нагрітих глиняних горщиках. Під час закипання молока знижуємо температуру в духовці до ста градусів і витримуємо приблизно одну годину, поки молочна пінка не придбає красивий золотисто - бежевий колір. Після цього знижуємо температуру до сімдесяти градусів і витримуємо ще сім годин. Якщо ви хочете, щоб на поверхні молока була хрустка коричнева скориночка, не накривайте горщики кришкою. Але в цьому випадку молока вийде менше за рахунок більш інтенсивного випаровування.

Характеристики

Основні
Країна виробникУкраїна
Вага1000 г
СкладНатуральні і ідентичні натуральним запашні речовини
Виробник  Україна ТД
Користувальницькі характеристики
Дозування1.5 кг/тонну

Інформація для замовлення

  • Ціна: 395 грн./кг