Кошик
46 відгуків
продажа ингредиентов для пищевой промышленности.
+380680169404
+380680169404
+380505669323
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Ароматизатор Яблуко

  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 021238

440 грн./кг

Показати оптові ціни
+380680169404
менеджер
  • +380505669323
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Ароматизатор Яблуко
Ароматизатор ЯблукоВ наявності
440 грн./кг
+380680169404
менеджер
  • +380505669323
Купити

Опис

Ароматизатор Яблуко, рідкий.

Ароматизатор Яблуко (рідкий). Застосовується у виробництві кондитерських виробів і напоїв.

В даний час налічують вісім тисяч сортів яблук. Яблуко використовують як в свіжому, так і в переробленому вигляді. Славляться своїм смаком і користю мочені яблука, так як в них збережені всі корисні речовини. Готувати їх зовсім нескладно. Треба взяти два кілограми щільних яблук сорту «Антонівка», бажано, щоб яблука були однаковими за розміром. На дно великої, покритої емаллю каструлі, укладаємо рівномірними шарами листя чорної смородини, листя дуба звичайного, листя вишні. Листя повинні бути чистими, без пошкоджень. Якщо не виявилося листя смородини або вишні, їх можна замінити житнього, вівсяного або пшеничною соломою. Якщо будете використовувати солому, треба мати на увазі, що верхній шар яблук повинен бути покритий соломою теж. Зверху на листя викладаємо шар яблук, до них можна додати трохи ягід журавлини.

Для приготування розсолу необхідно в три літри води додати шість столових ложок цукру і одну столову ложку солі і все перекип'ятити (любителі пікантного смаку можуть додати двадцять грамів столового оцту). Гарячий розсіл охолоджуємо до кімнатної температури і заливаємо їм яблука. Зверху потрібно покласти гніт (яблука обов'язково повинні бути покриті розсолом) і залишити ємність з яблуками на три – чотири дні в теплому місці. Потім ще на такий же час винести каструлю на холод (льох, підвал).

Є рецептура приготування мочених яблук, де замість розсолу використовується сусло. Для його приготування в три літри води додають три столові ложки борошна житнього і одну столову ложку солі. Житнє борошно необхідно залити киплячою водою, додати сіль, ретельно перемішати і залишити для настоювання на кілька годин. Після чого настоявшееся сусло проціджують і далі використовують за рецептом. Можна замість цукру використовувати мед, але в цьому випадку розсіл не кип'ятять, а заливають теплою водою. При високих температурах мед втрачає свої цілющі властивості.

Характеристики

Основні
Країна виробникУкраїна
Вага1000 г
СкладНатуральні і ідентичні натуральним запашні речовини
Виробник  Україна ТД
Користувальницькі характеристики
Дозування2 кг/тонну

Інформація для замовлення

  • Ціна: 440 грн./кг