Кошик
46 відгуків
продажа ингредиентов для пищевой промышленности.
+380680169404
+380680169404
+380505669323

Ароматизатор Полуниця (сухий)

  • Під замовлення, 3 дні
  • Оптом і в роздріб

480 грн./кг

Показати оптові ціни
+380680169404
менеджер
  • +380505669323
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Ароматизатор Полуниця (сухий)
Ароматизатор Полуниця (сухий)Під замовлення, 3 дні
480 грн./кг
+380680169404
менеджер
  • +380505669323
Купити

Опис

Ароматизатор Полуниця (сухий). Застосовується у виробництві желе, киселів, кукурудзяних паличок.

Полуниця росте практично на всіх материках, за винятком африканського і австралійського континентів. Полуницю отримали двісті п'ятдесят років тому шляхом схрещування декількох видів суниці. Раніше в європейські країни завозили сорти, що ростуть, в основному, в Північній Америці. Ця полуниця відрізнялася великими плодами соковитого червоного кольору і хорошою врожайністю. У вісімнадцятому столітті французький агент, перебуваючи в Чилі, виявив полуницю незвичайного сорти, що дає особливо великі ягоди і привіз їх на батьківщину. Отримані з чилійських ягід саджанці не могли плодоносити, тому що абсолютно всі були жіночими. Довелося розмістити їх недалеко від інших північноамериканських рослин, що виробляють пилок, щоб запліднити жіночі особини. Так отримали сорт полуниці, який отримав повсюдне поширення.

Полуниця має сильні протизапальні та антимікробні властивості, які використовують для лікування різних захворювань, в тому числі, вірусних. Зібрані в серпні – вересні полуничні листя застосовують для приготування лікувальних чаїв. Листя перед заварюванням необхідно правильно підготувати. Спочатку скручують листя в руках у трубочку до появи соку. Потім перекладають шарами товщиною в п'ять сантиметрів на плоскій поверхні і накривають вологою тканиною. Далі сушать в тіні протягом десяти – дванадцяти годин при температурі двадцять п'ять градусів. В таких умовах відбувається ферментація листя полуниці. Після цього листя піддають звичайної сушінню. Листя заварюють як звичайний чай, не допускаючи кип'ятіння. П'ють чай по одній склянці три – чотири рази на день до їжі в теплому вигляді протягом одного місяця. Свіже листя суниці прикладають до гнійних, довго не заживаючих ран, для їх якнайшвидшого загоєння. Особливо корисний чай з листя полуниці в зимовий час. Два склянки такого чаю в добу заповнюють потреба організму в аскорбіновій кислоті.

Характеристики

Основні
Виробник  Україна ТД
Країна виробникУкраїна
Вага1000 г
Складзапашні речовини ідентичні натуральним

Інформація для замовлення

  • Ціна: 480 грн./кг