Кошик
46 відгуків
продажа ингредиентов для пищевой промышленности.
+380680169404
+380680169404
+380505669323

Ароматизатор Лимон (сухий)

  • Під замовлення, 3 дні
  • Оптом і в роздріб

475 грн./кг

Показати оптові ціни
+380680169404
менеджер
  • +380505669323
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Ароматизатор Лимон (сухий)
Ароматизатор Лимон (сухий)Під замовлення, 3 дні
475 грн./кг
+380680169404
менеджер
  • +380505669323
Купити

Опис

Ароматизатор Лимон (сухий). Застосовується у виробництві желе, киселів, кукурудзяних паличок.

Лимон знайшов саме широке застосування в кулінарії і не тільки. Однак не всі знають, що цедра - дуже корисний продукт, який широко використовується у виробництві продуктів харчування. Цедра лимона - це безпосередньо сама шкірка, очищена від прилеглої до неї білої тканини. Цедру легко зробити в домашніх умовах. Лимони необхідно добре промити під проточною теплою водою і обдати окропом. Після цих процедур шкірка лимона буде легко відділятися від білої прошарку. Далі лимони протираємо насухо і видаляємо з них верхню забарвлену частину на тертці з самими дрібними осередками. Одержану цедру треба добре підсушити, скласти в скляну або металеву тару і закупорити щільною кришкою. У такому вигляді цедра надовго збереже свої властивості. Треба стежити, щоб при натиранні цедри в неї не потрапляли шматочки білої шкірки і м'якоті лимона, тому що їх присутність додасть гіркуватий присмак при приготуванні продуктів.

Є й інший спосіб приготування цедри: її зрізають добре заточеним ножем, потім розкладають на поверхні в сухому місці. Для того щоб швидше вбралися надлишки вологи, цедру накривають папером. Приміщення, де сушать цедру, повинне добре провітрюватися, сушка триває приблизно два – три дні. Один раз в день цедру перемішують, щоб процес сушіння проходив рівномірно. Якщо при перемішуванні цедра починає кришитися, сушку можна припинити. Сушену цедру подрібнюють в дрібну крупу або порошок і поміщають в щільно укупоренную тару. При приготуванні страв цедру вносять приблизно за п'ять хвилин до готовності, можна цедру додавати відразу після приготування, накривши блюдо на кілька хвилин кришкою для настоювання. Цікаво, що цедру як пряність, почали застосовувати в кулінарії тільки в середні століття, хоча в Стародавньому Римі її не визнавали, бо місцевим кулінарам здавалося, що вона має неприємний смак і запах. Лимонна цедра увійшла навіть в сонники. Посипати страви цедрою уві сні віщував працю для блага інших.

 

Характеристики

Основні
Виробник  Україна ТД
Країна виробникУкраїна
Вага1000 г
Складзапашні речовини ідентичні натуральним

Інформація для замовлення

  • Ціна: 475 грн./кг