Кошик
46 відгуків
продажа ингредиентов для пищевой промышленности.
+380680169404
+380680169404
+380505669323

Ароматизатор Малина (сухий)

  • Під замовлення, 3 дні
  • Оптом і в роздріб

430 грн./кг

Показати оптові ціни
+380680169404
менеджер
  • +380505669323
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Ароматизатор Малина (сухий)
Ароматизатор Малина (сухий)Під замовлення, 3 дні
430 грн./кг
+380680169404
менеджер
  • +380505669323
Купити

Опис

Ароматизатор Малина (сухий). Застосовується у виробництві желе, киселів, кукурудзяних паличок.

Божественна ягода, так іноді називають малину, так як її вперше виявили в епоху зародження християнства. На перших порах малину використовували тільки в якості лікарського засобу, з її квіток робили настоянку, якою лікували укуси змій і скорпіонів. У наші дні в народній медицині застосовують всі частини рослини для лікування різних захворювань. Хороший ефект дає малина при лікуванні застуди.

Народна медицина пропонує такий рецепт. Беремо п'ять частин малинового листа, чотири частини суничного листа, дві частини перстачу, чотири частини липового цвіту, по одній частині листків мати-й-мачухи, березового листків і квіток таволги. Кладемо в термос чотири столові ложки такого збору і заливаємо одним літром окропу, наполягаємо протягом чотирьох годин і п'ємо по півсклянки протягом всього дня, результат не змусить себе довго чекати.

При проблемах з травленням можна використовувати такий рецепт: п'ять частин листя і гілок малини, дві частини коренів калгану, одна частина червоного кореня, дві частини льнянки, дві частини луговий чини, одна частина коренів бадану, одна частина кореня лопуха, дві частини плодів чорниці, одна частина плодів черемхи і чотири частини вересу. Чотири столові ложки збору заливаємо літром окропу, наполягаємо чотири години, після чого приймаємо по половині склянки протягом дня.

Ослабленому тривалою хворобою організму допоможе такий засіб: п'ять частин листя малини, дві частини листя подорожника, чотири частини листя лопуха, чотири частини листя кульбаби, одну частину полину, дві частини листя деревію. Одну столову ложку збору заливаємо одним склянкою окропу і кип'ятити на маленькому вогні десять хвилин. Надалі приймати по дві столові ложки тричі на день до їди. При захворюваннях нирок і суглобів треба їсти малину в малих кількостях, тому що в ній міститься велика кількість пуринів.

Характеристики

Основні
Виробник  Україна ТД
Країна виробникУкраїна
Вага1000 г
Складзапашні речовини ідентичні натуральним

Інформація для замовлення

  • Ціна: 430 грн./кг