Кошик
46 відгуків
продажа ингредиентов для пищевой промышленности.
+380680169404
+380680169404
+380505669323

Ароматизатор Фундук (сухий)

  • Під замовлення, 3 дні
  • Оптом і в роздріб

490 грн./кг

Показати оптові ціни
+380680169404
менеджер
  • +380505669323
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Ароматизатор Фундук (сухий)
Ароматизатор Фундук (сухий)Під замовлення, 3 дні
490 грн./кг
+380680169404
менеджер
  • +380505669323
Купити

Опис

Ароматизатор Фундук (сухий). Застосовується у виробництві желе, киселів, кукурудзяних паличок.

Фундук, він же лісовий горіх, є плодом ліщини великої, чагарнику з сімейства березових. Фундук широко використовується в харчовій промисловості як самостійно, так і в переробленому вигляді. Так, з фундука методом пресування, отримують масло, яке знайшло своє застосування в косметології, так як воно сприяє регенерації шкіри, а отриманий в результаті віджиму макуха йде на виробництво халви. Людям, зайнятим розумовою працею, корисно вживати протягом дня трохи горіхів фундука для стимуляції роботи головного мозку. Дуже корисно з'їдати перед сном жменю фундука, так як він благотворно впливає на роботу кишечника і запобігає виникненню гнильних процесів і процесів бродіння.

Якщо фундук подрібнити і змішати його з медом у рівних частинах, отримаємо відмінний засіб, що допомагає позбутися кашлю при простудних захворюваннях і сприяє виведенню мокротиння з бронхів. Це ж смачне засіб застосовується для короткочасного курсу лікування анемії, тому що фундук володіє високою калорійністю, а це досить відчутна навантаження на печінку і підшлункову залозу. Якщо до суміші горіхів з медом додати курагу, вийде чудовий засіб для профілактики захворювань серцево – судинної системи. Якщо є схильність до варикозного розширення вен і утворенню тромбів, необхідно приймати відвар з листя ліщини.

Рекомендується наступний рецепт для позбавлення від хронічного бронхіту: п'ятдесят горіхів розколоти і залити 300 грамами теплої кип'яченої води і залишити на десять годин для замочування. Після цього горіхи розтерти і залишити настоюватися на три години, потім закип'ятити і процідити. Додати п'ять столових ложок вершків і дві столові ложки меду. Отримане ліки приймати по одній столовій ложці два рази на день до їди. Зважаючи на те, що у фундуку дуже малий вміст вуглеводів, дієтологи рекомендують вживати його навіть в розвантажувальні дні.

Характеристики

Основні
Виробник  Україна ТД
Країна виробникНімеччина
Вага1000 г
Складзапашні речовини ідентичні натуральним
Користувальницькі характеристики
Дозування2 кг/тонну

Інформація для замовлення

  • Ціна: 490 грн./кг