Кошик
46 відгуків
продажа ингредиентов для пищевой промышленности.
+380680169404
+380680169404
+380505669323
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Підсолоджувач сумішевий

  • Немає в наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 200-2

360 грн./кг

Показати оптові ціни
+380680169404
менеджер
  • +380505669323
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Підсолоджувач сумішевий
Підсолоджувач сумішевийНемає в наявності
360 грн./кг
+380680169404
менеджер
  • +380505669323

Опис

До складу сумішевого підсолоджувача входять від двох до чотирьох інтенсивних підсолоджувача. Все залежить від того, для якого продукту призначений цукрозамінник і яка повинна бути у нього заміна цукру. Сахарин, самий перший синтетичний підсолоджувач, був синтезований в дев'ятнадцятому столітті американським хіміком. Цей підсолоджувач перевищує солодкість цукру в чотириста п'ятдесят разів. Сахарин зберігає солодкість при високих температурах, тому широко використовується у виробництві хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів. Недолік сахарину – наявність металевого присмаку, який не відчувається в змішаних цукрозамінники. Добова доза споживання сахарину не повинна перевищувати трьох міліграмів на один кілограм маси тіла.

Інший синтетичний безкалорійний підсолоджувач – цикламат, був відкритий в тридцяті роки минулого століття. Він зберігає свої властивості при високих температурах обробки, легко розчинний у воді. Коефіцієнт солодощі цикламата становить тридцять одиниць, тобто він у тридцять разів солодше цукру. Цикламат знайшов своє застосування у виробництві соків, напоїв, кондитерських виробів. Його застосовують у фармацевтичній промисловості для поліпшення смаку і розчинності лікарських засобів, що мають лужну реакцію. Цикламат нівелює металеве післясмак сахарину і визнаний найдешевшим підсолоджувачем. В даний час він дозволений до застосування в п'ятдесяти країнах світу.

Наступний інтенсивний підсолоджувач – аспартам, в двісті разів перевершує цукор за солодощі. У нього відсутні які - небудь побічні дії, вживання його в їжу не призводить до розвитку карієсу. Аспартам солодощі використовують для надання продуктам, що не вимагає термічної обробки, так як при високих температурах він починає руйнуватися. Ацесульфам – інтенсивний підсолоджувач, також безпечний для здоров'я людини. Коефіцієнт солодощі ацесульфама калію становить двісті одиниць. Він добре переносить високі температури, легко розчиняється у воді.

Характеристики

Основні
Країна виробникУкраїна
Вага1000 г
Форма випускуРозсипний
Користувальницькі характеристики
Коефіцієнт солодощі250 единиц

Інформація для замовлення

  • Ціна: 360 грн./кг
  • Спосіб упаковки: мешок п/э, 25 кг.