Кошик
46 відгуків
продажа ингредиентов для пищевой промышленности.
+380680169404
+380680169404
+380505669323
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Натуральний молочний шоколад 30%

  • В наявності
  • Код: 30551

250 грн./кг

+380680169404
менеджер
  • +380505669323
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Натуральний молочний шоколад 30%
Натуральний молочний шоколад 30%В наявності
250 грн./кг
+380680169404
менеджер
  • +380505669323
Купити

Опис

     Скільки існує людей, стільки ж і думок. Ця відома істина підтверджує себе і щодо шоколаду. Навіть щодо такого смачного продукту немає однієї точки зору – комусь подобається чорний гіркий шоколад, а кому-то більш м'який – натуральний шоколад молочний. А адже це дуже схожі один на одного продукту. Різниця між ними полягає лише в процентному кількості містяться там какао-бобів. При більшій кількості какао-бобів збільшується і вміст у ньому теоброміну – речовини, яка стимулює активність нервової системи. Вживши велику кількість такого шоколаду перед сном, можна забезпечити собі безсонну ніч. А помірне споживання цих продуктів, незалежно від виду, надає організму бадьорості, сили і гарний настрій. Адже гормон серотонін, який виробляється при вживанні шоколаду, як раз і забезпечує нам оптимістичний погляд на життя.

     Технологічний цикл виробництва шоколаду натурального молочного мало чим відрізняється від виробництва гіркого шоколаду. Використовуються ті ж інгредієнти, лише додають у суміш на кінцевому етапі сухі вершки або сухе молоко. Какао-боби попередньо сортують, очищають від лушпиння і можливого сміття, підсушують при певній температурі і охолоджують.

      Після першого технологічного етапу відбувається дроблення какао-бобів, після чого за допомогою преса з них виживають масло-какао. Залишився після подрібнення сухий залишок – макуха – є основою для отримання какао-порошку, а також використовується в подальшому у виробництві шоколаду молочного натурального. Коли масло-какао, какао-порошок, цукрова пудра і сухе молоко змішують, то це вже  готова шоколадна маса, яка після відстоювання протягом 6 годин і подальшої заливки в спеціальні форми перетвориться в готові плитки шоколаду.

    

Характеристики

Основні
Виробник  Cargill
Країна виробникБельгія
Вага1000 г
Тип шоколадуМолочний
Ціна за 1 кг220
Вміст какао30%
Користувальницькі характеристики
Натуральний молочний шоколад1000 грам

Інформація для замовлення

  • Ціна: 250 грн./кг