Кошик
46 відгуків
продажа ингредиентов для пищевой промышленности.
+380680169404
+380680169404
+380505669323
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Ванілін термостійкий

Ванілін - природний компонент, який міститься в плодах натуральної ванілі. Потреба в цьому, користуються великим попитом ароматизаторі, дуже висока, її не можна забезпечити тільки за рахунок натурального екстракту ванілі.

Треба зазначити, що натуральний екстракт ванілі дорожче синтетичного ваніліну в кілька сотень разів. Насправді, молекули ваніліну натурального та штучного однакові. Поза всяких сумнівів, натуральна ваніль володіє приємним смаком і ароматом, але її застосування обмежене як дорожнечею, так і властивостями не відповідають сучасним технологіям. У виробництві харчових продуктів більш затребувані наступні види ваніліну: ванілін порошкоподібний, ванілін рідкий і кристалічний ванілін. Всі вони спеціально призначені і мають необхідні властивості для використання у виробництві з певними умовами.

Порошкоподібний ванілін виходить в результаті подрібнення кристалічного ваніліну. Цей ароматизатор відомий виробникам спортивного харчування. Треба сказати, що додавання ваніліну в корму підвищує апетит тварини і прискорює набір ваги. В порошкоподібний ванілін додають інші ароматизатори, щоб надати йому інший відтінок аромату. Наприклад, добре затребуваний ванілін з вершковим і мигдальним відтінками ароматів.

Ванілін широко застосовується у виробництві різних продуктів харчування.