Кошик
127 відгуків
+380 (50) 525-07-28
+380 (50) 566-93-23
+380 (68) 016-94-04
Продаж інгредієнтів для харчової промисловості
Кошик

Сухі харчові ароматизатори

Сухі ароматизатори виготовляють шляхом розпилення і подальшою сушкою  ароматизатора на носії. Носіями можуть бути такі речовини, як декстроза, мальтодекстрин та інші. Для вибору відповідного аромату для  продукту, треба знати його властивості (фізичні і хімічні) і дуже важливо враховувати технологію виготовлення продукту. Щоб визначити, як діє сухий ароматизатор на органолептику виробу необхідно проводити  дегустації готових продуктів.

Спектр застосування порошкоподібних ароматизаторів досить широкий. Широке розповсюдження вони отримали в харчовій промисловості, як добавка в продукти. Також добре вони зарекомендували себе у виробництві комбікормів для домашніх тварин. В даний час сухі ароматизатори незамінні у виробництві рибних прикормок, з їх допомогою виготовляють прикормки з ароматом анісу, ванілі, часнику і багатьох інших.

 

в виде галереив виде списка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner