Кошик
46 відгуків
продажа ингредиентов для пищевой промышленности.
+380680169404
+380680169404
+380505669323
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Сухі харчові ароматизатори

Сухі ароматизатори виготовляють шляхом розпилення і подальшою сушкою  ароматизатора на носії. Носіями можуть бути такі речовини, як декстроза, мальтодекстрин та інші. Для вибору відповідного аромату для  продукту, треба знати його властивості (фізичні і хімічні) і дуже важливо враховувати технологію виготовлення продукту. Щоб визначити, як діє сухий ароматизатор на органолептику виробу необхідно проводити  дегустації готових продуктів.

Спектр застосування порошкоподібних ароматизаторів досить широкий. Широке розповсюдження вони отримали в харчовій промисловості, як добавка в продукти. Також добре вони зарекомендували себе у виробництві комбікормів для домашніх тварин. В даний час сухі ароматизатори незамінні у виробництві рибних прикормок, з їх допомогою виготовляють прикормки з ароматом анісу, ванілі, часнику і багатьох інших.