Натуральний чорний шоколад 72% TM CARGIL CACAO & CHOCOLAED (Бельгія) 250 грамів
250 ₴/упаковка
- Готово до відправки
- +380 (50) 566-93-23менеджер
- +380 (68) 016-94-04Снабжение
Виготовлення чорного шоколаду досить важке, але найцікавіший процес. Зазвичай, виробники дотримуються своєї добре відпрацьованої рецептури виготовлення, що не підлягає поправкам і змінам тривалий час, що передбачає індивідуальність їхньої торгової марки. За відсотковим вмістом какао бобів розрізняють кілька підвидів чорного шоколаду. Найвідповіднішим і застосовуваним переважно в кулінарії є темний шоколад, з відсотковим вмістом какао на рівні 70%.
Чорний шоколад — неповторний продукт, що містить речовини (поліфеноли, антиоксиданти) здатні чинити опір хронічному запаленню тканин і знижують ймовірність пошкодження клітин. Помічено, що щоденне застосування незначної кількості темного шоколаду гальмує процес виникнення тромбів у крові. А внаслідок наявності в какао бобах флавоноїдів (природний антиоксидант), знижується ризик розвитку атеросклерозу кровоносних судин.
Основні | |
---|---|
Виробник | Cargill |
Країна виробник | Бельгія |
Тип шоколаду | Чорний |
Вага | 1000 г |
Ціна за 1 кг | 410 |
Упаковка | Дой-пак |
Вміст какао | 72% |
Користувальницькі характеристики | |
Жирність | 72 |
натуральний чорний шоколад | 250 грам |
- Ціна: 250 ₴/упаковка