Агар агар 1200, Китай
1 150 ₴/кг
- В наявності
- Код: 1200
- +380 (50) 566-93-23менеджер
- +380 (68) 016-94-04Снабжение
Агар-агар 1200 (харчова добавка Е406) являє собою порошок білого кольору. Це – природний загусник. Він є рослинним замінником желатину. З хімічної точки зору агар-агар – це суміш полісахаридів агарози та агаропектину. Цю суміш отримують шляхом екстрагування з морських червоних водоростей. Агар-агар не розчиняється в холодній воді. Для отримання густого гелю розчин з агар-агаром треба нагріти до температури + ( 95-100ᵒС). В гарячому стані такий розчин є прозорий, але не дуже в'язкий. При температурі +(35- 40ᵒС) він стає чистим та міцним гелем, при цьому, має властивості термооборотного гелю. Це означає, що при нагріванні до температури + 80ᵒС він знову стає рідким. В харчовій промисловості агар-агар використовують в якості загусників супів, соусів, морозива, зефіру, жувальних цукерок, суфле, дієтичних продуктів, різних консервів. Зазвичай, в кулінарних рецептах вказується пропорція 1:4, що означає, що на 1 грам агар-агару приходиться 4 г желатину. Мінімальне дозування агар-агару 1200 – 0,2 г на 100 мл рідини (для приготування киселю, максимальна (3 г) – для желейних цукерок. Маркування 1200 поруч з назвою агар-агару вказує на «силу» агару. Чим це число більше, тим «сильніше» агар. Цей показник треба враховувати при розрахунку кількості агару, яке треба використати.
Основні | |
---|---|
Виробник | KDD |
Тип | Загущувач |
Вага | 1000 г |
Країна виробник | Китай |
Загусники і гелеутворювач | |
агар агар 1200 | для загущування продуктів |
- Ціна: 1 150 ₴/кг